П`ятниця, 29.03.2024, 13:14
Вітаю Вас Гость | RSS

Криворізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 89

Пошук
Категорії розділу
Наше опитування
Скільки вам років
Всього відповідей: 1803
Відвідувачі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Повна статистика ]
Яндекс.Метрика

Головна » 2013 » Лютий » 5 » День відкритих дверей у початковій школі
12:34
День відкритих дверей у початковій школі
Цього року Криворізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №89 заздалегідь почала підготовку до набору першокласників. На січневій педагогічній раді велика увага приділялася готовності початкової школи до зустрічі з майбутніми першокласниками, які навчатимуться за новим державним стандартом та програмами. Творчими групами досвідчених педагогів був розроблений комплекс заходів, спрямованих на тісну співпрацю “школа — родина”, продумана система проведення консультацій, семінарів та майстер-класів для батьків під керівництвом практичного психолога школи Коваль О.О., складено інструментарій з виявлення рівня готовності майбутніх першокласників до школи, дібрані тести психологічної сумісності “вчитель — учень”, адже саме від цього залежить успішна адаптація малюків до нового виду життєдіяльності.
19 січня 2013 року за традицією у школі було проведено День відкритих дверей. Батьки майбутніх першокласників ознайомились з особливостями організації навчально-виховного закладу як школи сприяння здоров’ю, матеріально-технічним забезпеченням навчального закладу, завітали до просторих класів та для денного відпочинку шестирічок. Особливо сподобалася батькам ігрова кімната для розваг та дозвілля дітей. Зазирнули гості до просторої світлої їдальні, читальної зали та комп’ютерного кабінету, в якому з 1 класу учні опановують ази комп’ютерної абетки. Батьки довідалися, що в режимі школи повного дня учні молодших класів отримують повноцінне дворазове харчування.
Сподобались батькам спортивна, хореографічна та тренажерна зали, музична студія, де діти матимуть можливість займатися не лише під час основних уроків, а й у другій половині дня, адже на них чекають різноманітні гуртки: вокально-хореографічна студія «Пролісок» та естрадно-хореографічна студія «Мальва», секція греко-римської боротьби, шахова школа, багата шкільна бібліотека.
Одним з пріоритетних напрямків школи є впровадження здоров’язберігаючих технологій. Приємно здивували батьків обов’язкові прогулянки на свіжому повітрі, динамічні перерви та рухливі хвилинки під час уроків.
Батьки мали змогу познайомитися з вчителями початкових класів, які працюватимуть з майбутніми першокласниками. Педагоги Прохода Ольга Геннадіївна та Коваль Оксана Олександрівна мають високу науково-теоретичну і методичну підготовку, досконало володіють сучасними формами і методами навчання. Увесь час спрямовують свою діяльність на вдосконалення та систематичне впровадження інноваційних форм навчально-виховної роботи з учнями.
Починаючи з 26 січня у навчальному закладі для шестирічок розпочне роботу школа майбутніх першокласників «Пролісок», мета якої підготувати майбутніх першокласників люка до нового, серйозного етапу в їх житті. На навчальних заняттях діти матимуть можливість більше дізнатися про особливості шкільного життя, ознайомитися зі шкільними предметами, поспілкуватися з психологом, розвинути власні комунікативні здібності та ерудицію, успішно виконувати цікаві завдання з формування навичок мовлення, мислення, пам’яті та уваги, підготувати руку до письма, розвинути дрібну моторику та просто пограти зі своїми однолітками в рухливі та рольові ігри.
Категорія: Новини | Переглядів: 816 | Додав: Organizator | Теги: День відкритих дверей у початковій , першокласники, КЗШ № 89 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Друзі сайту
Хмаринка тегів

School89 © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz