Середа, 24.04.2024, 00:41
Вітаю Вас Гость | RSS

Криворізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 89

Пошук
Категорії розділу
Наше опитування
Скільки вам років
Всього відповідей: 1803
Відвідувачі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Повна статистика ]
Яндекс.Метрика

Головна » 2013 » Січень » 24 » Діти: кара і злочин
15:22
Діти: кара і злочин

Під такою назвою пройшла виховна година у КЗШ № 89. Метою цього заходу було ознайомити учнів із злочинами та видами покарань неповнолітніх; розкрити роль школи, родини, громадскості у вихованні особистості школяра; розвивати навички культурної поведінки; виховувати почуття відповідальності за свої вчинки.
Епіграфом до спілкування з підлітками стали слова Цицерона "Людина повинна навчитись коритися собі бути підвладною собі, і бути підвладною свом рішенням".
Виховна година пройшла у вигляді відкритого діалогу між підлітками. На завершення вони переглянули документальний фільм про життєві будні у колонії для неповнолітніх. Фільм залишив моторошні та болючі враження.
Такі заходи вкрай необхідні в сучасній системі освіти, адже знання підлітками певних законів, норм поведінки, своїх обовязків перед суспільством, усвідомлення ними власної відповідальності й вироблення у них правової свідомості зобовязує поводитись у певних рамках, утримує від порушень правил поведінки.
Категорія: Новини | Переглядів: 988 | Додав: Organizator | Теги: виховна година, Діти: кара і злочин, правове виховання, використання ІКТ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Друзі сайту
Хмаринка тегів

School89 © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz