Середа, 24.04.2024, 15:11
Вітаю Вас Гость | RSS

Криворізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 89

Пошук
Категорії розділу
Наше опитування
Скільки вам років
Всього відповідей: 1803
Відвідувачі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Повна статистика ]
Яндекс.Метрика

Головна » 2011 » Жовтень » 26 » Конкурс юних декламаторів "РЯДКИ ОБПАЛЕНІ ВІЙНОЮ"
12:54
Конкурс юних декламаторів "РЯДКИ ОБПАЛЕНІ ВІЙНОЮ"
Війна…війна Ці страшні слова ми не одноразово чуємо у нашому житті. Це є одна із вічних тем, порушених у сучасному суспільстві. Мабуть тому у рамках масштабного шкільного щорічного конкурсу дитячої творчості «89 має таланти», а саме на конкурсі юних декламаторів, була поставлена ця тема.
І не хочеться говорити про ті факти і події,що ми знаємо з історії війни, а хочеться сказати про враження, ті враження які охопили усіх на цьому конкурсі.
Велика подяка виноситься нашому бібліотекарю Руденко Олені Петрівні за проведення цього заходу і за атмосферу події. Вона нагадала усім присутнім про Велику Вітчизняну війну.
Потім линули вірші та розповіді... Сльози – ось що невтомно хотіло викотися з наших очей. Мабуть, таке не можна сприймати інакше. Коли читали вірші можна було зрозуміти весь біль, всю важку долю бійців, усю радість Великої перемоги. Декламатори з різних класів нашої школи проникли ся тими проблемами. Це можна було побачити у їхніх очах, їх емоціях та інтонаціях. Пусті очі наповнені сумом, тихі і мовчазні – глибокі в усьому значенні цього слова.
Вивчені вірші настільки нам нагадували про війну, що після прочитання кожного з них стояла тиша. Ніхто навіть подумати не міг, що є щось інше у цю мить.
Після завершення були визначені найкращі декламатори нашої школи. Оцінювали це учениці 11 класу Самбурська Тетяна, Маліна Ганна. І місце отримали учениці 10 класу Бойко Юлія та Божко Ірина(учениця 8 класу); відповідно ІІ місце зайняли Стасюкевич Анатолій(7-А) і ІІІ місце – Пасєка Світлана(9-Б) Цікаво також було почути вірші, написаними самими учасниками та учнями нашої школи – Фурси Анастасії, Дьоміної Тетяни.
Сподіваюся, що цей день залишиться незабутнім у нашій пам’яті : «Ніхто не забутий, ніщо не забуте»
Підготувала Дьоміна Тетяна
Категорія: Новини | Переглядів: 1027 | Додав: Organizator | Теги: конкурс, війна, події, шкільні заходи, декламатори | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Друзі сайту
Хмаринка тегів

School89 © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz