Четвер, 25.04.2024, 05:20
Вітаю Вас Гость | RSS

Криворізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 89

Пошук
Категорії розділу
Наше опитування
Скільки вам років
Всього відповідей: 1803
Відвідувачі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Повна статистика ]
Яндекс.Метрика

Головна » 2013 » Січень » 16 » НОВИЙ РІК – КАЗКОВИЙ ЧАС!!!
14:54
НОВИЙ РІК – КАЗКОВИЙ ЧАС!!!

Яскраво, весело та гучно зустрічали Новий 2013 рік у криворізькій загальноосвітній школі № 89. У закладі все вирувало, кипіло, іскрилось!
Учні 5-11 класів написали листи-звернення до Діда Мороза. В них вони висловили свої, уже не дитячі, побажання миру, щастя, здоров’я. Прохали не лише для себе та своєї родини, а й для всієї країни.
Весело зустріли Новий рік учні середньої ланки. Гостями у них на святі були усіма улюблені Маша і Ведмідь. Розважали музикою та танцями лісові ді-джеї Заєць та Кабан. Ну і звісно завітав і Дід Мороз. Діти отримали подарунки, враження та позитив на весь рік!!!
Для старшокласників вів трансляцію телевізійний канал «Батуринська ТВ». До новорічної програми телепередач увійшли програми «Бадьорого ранку», підсумковий випуск новин за 2012 рік, «У світі тварин», «Зіркове життя» з Оленою Шаленою та ін.. Телеведучі дали рекомендації про те, де, як і з ким краще зустріти Новий рік, ознайомили з віщуваннями зірок на наступний рік ті іншою цікавою інформацією.
Загалом свята пройшли яскраво і незабутньо!!!
Категорія: Про все | Переглядів: 1059 | Додав: Organizator | Теги: Новорічні свята, КЗШ № 89, новий рік-казковий час | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Друзі сайту
Хмаринка тегів

School89 © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz