Субота, 20.04.2024, 03:07
Вітаю Вас Гость | RSS

Криворізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 89

Пошук
Категорії розділу
Наше опитування
Скільки вам років
Всього відповідей: 1803
Відвідувачі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Повна статистика ]
Яндекс.Метрика

Головна » 2012 » Жовтень » 17 » Осінній шкільний ярмарок вітає!
13:20
Осінній шкільний ярмарок вітає!
Днями у школі відбулась одна з найулюбленіших подій осені - шкільний ярмарок. Присвячений він був Дню Святої Покрови - традиційному релігійному українському святу.
Відкривали ярмарок українськими піснями, іграми та жартами. Були і шановні гості запрошені. Цього року це народний ансамбль "Залізничник". Вони відтворили неповторну народну атмосферу. Їх пісні та національне вбрання додали святу етнічних мотивів. А я кий захват воним викликали у дітей! Завітали на ярмарок традиційно і цигани. Яке ж народне гуляння без них! Вони розігрили усіх глядачів запильним танцем та неймовірними передбаченнями.
Вінцем свята стала жвава торгівля. Ярмарок вирував мов вулик! Чого туту тільки не було!!! Овочі, фрукти, солодощі, м'які іграшки, поробки дітей - всього не перелічити! Найвдаліше торгівля пройшла в учнів початкової школи. І асортимент мали більший, і активніше закликали покупців. Відповідно і суму вторгували кругленьку. За рішенням учнівського самоврядування вторговані кошти будуть витрачені на придбання магнітофону для шкільної республіки "Дивосвіт"
А нам залишається чекати наступного ярмарку та готувати заздалегідь товари.
Категорія: Новини | Переглядів: 938 | Додав: Organizator | Теги: дозвілля школярів, патріотичне виховання, ярмарок, виховна робота, КЗШ № 89 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Друзі сайту
Хмаринка тегів

School89 © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz