Середа, 24.04.2024, 13:31
Вітаю Вас Гость | RSS

Криворізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 89

Пошук
Категорії розділу
Наше опитування
Скільки вам років
Всього відповідей: 1803
Відвідувачі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Повна статистика ]
Яндекс.Метрика

Головна » 2011 » Квітень » 15 » В школах Дніпропетровщини будуть розповідати про права дитини
00:17
В школах Дніпропетровщини будуть розповідати про права дитини

Дніпропетровська обласна дитяча організація «Правозахисний Союз «Допоможемо Дітям» разом із молодіжною організацією «Творче Об'єднання «Стріт Фактор», за підтримкою губернатора Дніпропетровської області Олександра Вілкула, Голови обласної ради Євгенія Удода й головного управління освіти і науки облдержадміністрації, починають масштабний проект у містах і районах Дніпропетровщини, спрямований на донесення інформації про захист прав дітей до дітей і молоді.

З 22 березня до 1 червня 2011 просвітительські лекції пройдуть у всіх 926-ти школах області. Захід присвячений до святкування 20-річчя ратифікації Конвенції ООН «Про права дитини".
У рамках зустрічей з дітьми активісти організацій продемонструють спеціальний фільм «Про права дитини», знятий ЮНІСЕФ, і проведуть лекції для більшої поінформованості дітей у положеннях Конвенції. Зустрічі покликані донести вичерпну інформацію про захист дітей і підлітків, щоб вони знали й уміли захищати свої права.

Допомога в створенні й роботі проекту надається Міжнародним фондом ЮНІСЕФ, Радою Європи й Уповноваженим Верховної Ради України по правах людини Ніною Карпачевою, Суспільною Радою при Дніпропетровській облдержадміністрації й інших організаціях-партнерах.
Координація проекту здійснюється через суспільну приймальню для дітей, підлітків і молоді, що функціонує на території міста Дніпропетровська.

ДОВІДКА:
 В 1991 році було підписане Угода про ратифікацію Конвенції ООН

 

Категорія: Про все | Переглядів: 1039 | Додав: vindisel | Теги: конвенція, права, учень, ДИТИНА, ЮНІСЕФ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Друзі сайту
Хмаринка тегів

School89 © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz