Вівторок, 23.04.2024, 15:12
Вітаю Вас Гость | RSS

Криворізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 89

Пошук
Категорії розділу
Наше опитування
Скільки вам років
Всього відповідей: 1803
Відвідувачі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Повна статистика ]
Яндекс.Метрика

Головна » 2013 » Січень » 15 » Від якості знань учнів до позитивного іміджу навчального закладу
15:27
Від якості знань учнів до позитивного іміджу навчального закладу

Під час зимових канікул педагогічний колектив нашої школи вирішував нагальні питання. З ініціативи адміністрації школи відбулась січнева педагогічна рада на тему "Від якості знань учнів до позитивного іміджу навчального закладу". Пройшла вона у формі аукціону ідей. Керівником аукціону стала заступник директора Хомуха Оксана Анатолівна.
Педагогічна рада проходила у три етапи: преамбула (теоретична частина), психологічний тренінг та сам аукціон ідей. До роботи охоче залучився весь колектив, адже питання надзвичайно важливе. Заздалегідь, для вирішення питання, вчителі об'єднались у групи "управлінці", "батьки", "учні", "вчителі".
Оксана Анатоліївна представила глибокий аналіз позитивних та негативних рис навчального закладу, вимог сучасності до освіти, анкетування учнів.
Кожна фокус-група представила власне бачення шляхів вдосконалення майстерності вчителів, виховної системи школи та її експерементальної діяльності, взаємодії вчителів, батьків та учнів. Були обговорені найголовніші питання та складено рекомендації до їх вирішення.
Тримала слово і директор школи Балюк Валентина Іванівна. Своїм виступом на тему "Управління навчально-виховним процесом на основі компетентнісного підходу (головні акценти розвитку освіти України" вона розкрила протиріччя сучасної освіти, окреслила пріоритети сучасної школи, розставла акценти в організації освітнього процесу.
Яскравою сторінкою педагогічної ради став психологічний тренінг проведений шкільним психологом Коваль Оксаною Оександрівною. Він був покликаний вдосконалити навички роботи з невстигаючими дітьми, створити сприятливий мікроклімат в колективі. цікаві вправи, рухавки спонукали до відвертого і водночас продуктивного спілкування.
Загалом завдяки такій змістовній діяльності педагогічний колектив отримав нові знання, вдосконалив уже істуючі навички роботи і просто отримав позитив.

(З фото можна ознайомитись у розділі "фотоальбоми")
Категорія: Про все | Переглядів: 876 | Додав: Organizator | Теги: педагогічна рада, Від якості знань учнів до позитивно, напрямки сучасної освіти, методична робота | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Друзі сайту
Хмаринка тегів

School89 © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz