П`ятниця, 26.04.2024, 01:39
Вітаю Вас Гость | RSS

Криворізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 89

Пошук
Категорії розділу
Наше опитування
Скільки вам років
Всього відповідей: 1803
Відвідувачі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Повна статистика ]
Яндекс.Метрика

Головна » 2013 » Вересень » 17 » Відбулось відкриття шкільної спартакіади
21:05
Відбулось відкриття шкільної спартакіади


13 вересня у школі було весело та гамірно. День був насичений різноманітними подіями та заходами. Рзпочався ранок із загальношкільної ранкової зарядки. До участі в ній залучилось понад 400 учнів школи та увесь педагогічний колектив.

Продовжив святкування Дня здоров'я та спорту Всеукраїнськи Олімпійський урок. Учні молодших класів спілкувались з класними керівниками на відповідну тематику. Для учнів 5-8 класів відбувся спільний урок, який організувала вчитель інформатики, класний керівник 8-А класу Рибак Оксана Віталіївна та учні її класу.

Наступною зупинкою спортивного дня була урочиста лінійка з нагоди відкриття шкільної Спартакіади. Відбулась вона з дотриманням усіх традицій: винесення олімпійськокого прапору та факелу, здача рапортів класів, привітання директора.

І на звершення найчикуваніша подія дня - подорож спортивно - оздоровчими станціями! в кінці виснажливого дня кращі класи були відзначені грамотами та привітаннями.
Категорія: Новини | Переглядів: 4174 | Додав: Organizator | Теги: здоровя, виховання, шкільна спартакіада, новини освіти | Рейтинг: 1.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Друзі сайту
Хмаринка тегів

School89 © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz