П`ятниця, 29.03.2024, 11:43
Вітаю Вас Гость | RSS

Криворізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 89

Пошук
Категорії розділу
Наше опитування
Скільки вам років
Всього відповідей: 1803
Відвідувачі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Повна статистика ]
Яндекс.Метрика

Головна » 2011 » Квітень » 18 » Зустріч з зірками (автор Швець Владислав 9-Акл)
12:24
Зустріч з зірками (автор Швець Владислав 9-Акл)
Зірки завжди приваблювали людей… Чарівне сяйво в сполуці с загадковістю змушували людей цікавитись ними все більше і більше. Мабуть, це і слугувало основною причиною появи космонавтики.
12 квітня 2011 р. святкується день космонавтики. С цього приводу у школі відбувся захід присвячений космосу і космонавтиці. Ведучими свята були учениці 7-А класу: Божко Ірина та Костянецька Марія. Було презентовано науково-дослідницьку роботу, яка перемогла на обласному конкурсі «Мирний космос» Костянецької Марії. На заході дебютував, як співак, учень 8-А класу Дуплій Сергій, з піснею «Земля в ілюмінаторі». Також, було проведено науково вікторину, темою якої був космос. І всі бажаючі мали змогу виявити свій рівень знань з данної тематики.
Ще на честь цього дня, в нашій школі відбувся показ фільму «Чужий проти Хижака», на який були запрошені учні середньої ланки. Показ відбувся в актовому залі в 14:00. Фільм розповідає про те, як людина и дві міжпланетні раси зустрілись в битві ,ні на життя,а на смерть. Стрічка тематично пов’язана с космосом , та його «уявними» представниками. В ній розповідається про тісний зв’язок людини с космосом,і що зірки не так далеко, як нам здається. Самою організацією свята замалися Бас Н.А., Росторгуєва О.О., Савенко Ю.Б., Голуб К.В. за, що ми їм і дякуємо.
Сам захід був організований на високому рівні, глядачі покидали залу у піднесеному настрої, відчувши наближення до зірок.
Категорія: Новини | Переглядів: 801 | Додав: Organizator | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Друзі сайту
Хмаринка тегів

School89 © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz