Четвер, 25.04.2024, 05:06
Вітаю Вас Гость | RSS

Криворізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 89

Пошук
Категорії розділу
Наше опитування
Скільки вам років
Всього відповідей: 1803
Відвідувачі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Повна статистика ]
Яндекс.Метрика

Головна » 2011 » Лютий » 3 » 3 лютого 2011 року, Китайський Новий рік
00:22
3 лютого 2011 року, Китайський Новий рік

Новий Китайський 4709 рік, або 2011 рік у Західному календарі -  це Рік Металевого (Білого) Кролика, четвертий рік  12-літнього циклу китайського Зодіаку.

китайский новий год, китайський новий рік, рік кролика

На думку багатьох, тварини китайського гороскопа, як і знаки зодіаку Західної астрології, визначають характер людей і навіть впливають на світові події того року, яким вони управляють.

Кролики, і ті, хто народився під сумісними знаками, тобто, в 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, або 2011 року, будуть  щасливі протягом усього 2011 року.

Про особливості Кролика

Кролика можна охарактеризувати всього трьома словами: спокійний, ніжний і постійний.

Кролики досить харизматичні, вдумливі й спокійні. Вони скоряють навколишньою своєю тактовністю й уважним ставленням. Часто люди залежать від їхньої мудрої ради, довіри в особистій дружбі або ділових відносинах.

Кролик - один із самих обережних знаків китайського Зодіаку, він - шахіст, що точно розраховує кожен свій хід, щоб виграти будь-яку заплутану партію.

Обережність - сама явна риса характеру кролика. Вона впливає й на його романтичні відносини, тому кролик ніколи не йде на швидке зближення з  незнайомою людиною.

Але якщо кролик переконається в міцності й безпеці особистих відносин, те більше милого чоловіка Вам не знайти. Кролик завжди уважно вислухає й простягне руку допомоги й члену своєї родини, і близькому другові.

Надзвичайно розвинена натура Кролика має бездоганний художній смак і почуття стилю, тому Кролик носи тільки дуже модний і стильний одяг.

Незважаючи на зовнішній спокій, кролики надзвичайно проникливі в бізнесі, і приступають до справи тільки в потрібний момент. Вони також швидко реагують на небезпеку й інтуїтивно знають, коли наступає настав час звертати манатки!

У Рік Кролика народилися відомі люди:

Альберт Ейнштейн, Лев Троцький, Френк Сінатра, Папа римський Бенедикт XVI, Анджеліна Джолі, Бред Піт, Джонні Депп, Девід Бекхем, Уітні Х'юстон, Тайгер Вудс.

Загальний астрологічний прогноз

Рік Кролика традиційно пов'язаний з будинком і родиною, артистизмом, дипломатією й миротворством. Тому рік 2011-й, швидше за все, буде більше спокійним, чим 2010-й як у світовому масштабі, так і на особистому рівні.

Проте, країни й народи стануть усе більше й більше замкнутими, закриваючи свої границі, щоб захиститися від "інших".

Проте, в 2011 році мир захлиснуть нові художні рухи, які продемонструють відмінності в національній самосвідомості. До загальної вигоди виникнуть нові творчі й ділові союзи.

Кролики, які процвітають на тонких ділових операціях, найкраще підходять для прийдешнього року. Сумісні із Кроликом Вівця, Собака й, особливо, Кабан також зможуть знайти в наступаючому 2011 році натхнення для досягнення великого особистого щастя й професійного успіху.

Ті ж, хто народитвся під іншими знаками східного зодіаку, постраждають. Причому, ступінь збитку буде залежати від того, наскільки гнучко вони реагують на світові настрої. Однак ті, хто зможе тактовно перебороти складні особисті або ділові проблеми, зможуть досягти удачі, подібної тієї, котра посміхнеться кроликам і сумісним з ними знакам в 2011 році.

Памятайте, незалежно від того, що передвіщають гороскопи, Ви - винятковий власник своєї долі. Тому наведені вище пророкування лише для Вашого задоволення й розваги, а не для того, щоб замінити Ваш власний здоровий глузд.

 

 

Категорія: Про все | Переглядів: 940 | Додав: vindisel | Теги: китайский новий год, китайський новий рік, рік кролика | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Друзі сайту
Хмаринка тегів

School89 © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz