П`ятниця, 26.04.2024, 08:53
Вітаю Вас Гость | RSS

Криворізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 89

Пошук
Категорії розділу
Наше опитування
Скільки вам років
Всього відповідей: 1803
Відвідувачі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Повна статистика ]
Яндекс.Метрика

Головна » 2011 » Травень » 17 » Проведення підсумкових контрольних робіт відбувається на законних підставах, - Міносвіти
20:27
Проведення підсумкових контрольних робіт відбувається на законних підставах, - Міносвіти
Міністерство освіти спростовує інформацію про обов’язковість державної реєстрації наказу про проведення підсумкових контрольних робіт в Міністерстві юстиції

Зокрема в поширеній Міністерством освіти і науки, молоді та спорту заяві зазначається: "Окремі засоби масової інформації продовжують дезінформувати суспільство щодо контрольних робіт та, не зважаючи на пораду Міністерства, "морочать голову" учням та їх батькам".

"Цього разу, в розпал проведення робіт, під сумнів поставили не мало не багато, а законність їх проведення та необхідність державної реєстрації наказу Міністерства", - зазначили в МОНмолодьспорт.

Інформуємо, що до наказу про проведення підсумкових контрольних робіт було внесено доповнення, яке підтвердило його відомчий характер, що за висновком Мінюсту, зняло питання проведення державної реєстрації, йдеться в офіційному повідомленні відомства.

В міністерстві також зазначили, що підсумкові контрольні роботи проходять у звичному режимі, відповідно до графіків, розроблених на місцях.

Водночас на сайті Міністерства освіти і науки відсутнє посилання на нормативний документ, яким внесено доповнення до наказу №141 "Про проведення підсумкових контрольних робіт" та висновок Міністерства юстиції України.

Зазначимо, що інформація про те, що наказ про проведення підсумкових контрольних робіт не було подано на державну реєстрацію до Міністерства юстиції, і відповідно він вважається таким, що не набрав чинності і не може бути застосованим була оприлюднена виданням "Дзеркало тижня. Україна".

В публікації містилося посилання на відповідний лист Міністерства юстиції за підписом заступника міністра відомства у відповідь на запит видання.

За матеріалами: Освіта.ua
Дата публікації: 16.05.2011


Категорія: Новини | Переглядів: 767 | Додав: vindisel | Теги: підсумкові, контрольні, Міносвіти, роботи | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Друзі сайту
Хмаринка тегів

School89 © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz