Субота, 27.04.2024, 03:44
Вітаю Вас Гость | RSS

Криворізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 89

Пошук
Категорії розділу
Наше опитування
Скільки вам років
Всього відповідей: 1803
Відвідувачі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Повна статистика ]
Яндекс.Метрика

Головна » 2013 » Березень » 20 » Шевченківські дні в школі
16:17
Шевченківські дні в школі

У березні ми щороку відзначаємо дні пам'яті Великого Кобзаря, генія нашого народу, славного сина України Тараса Григоровича Шевченка. Ось і у ці весняні дні 2013 року у Криворізькій СЗШ № 89 відбулися урочистості, присвячені 199-річниці з Дня народження поета і художника. Здавалося, Тарасове слово лунає звідусіль. Учні 11 класу підготували яскравий та змістовний інформаційний дайджес "Ми тебе не забули, Тарасе!", на сторінках якого сплелись доля та поезія Тараса. Як блискуча перлина у разку намиста – шевченківського тижня – літературно-музичне свято «Вшановуємо Великого Кобзаря», організоване великою шанувальницею творчості поета, вчителем української мови та літератури Кагляк Валентиною Петрівною. Вона намагалась відкрити дітям творчість генія з іншого, нового боку. Постать Т.Г. Шевченка було розглянуто через призму його досягнень як художника. Під час заходу діти мали можливість ознайомитись з художнми роботами та історією їх виникнення, послухати твори Кобзаря.
Прозходять десятиліття а Шевченкове слово залишаеться таким же світлим, діючим, закличним до усіх поколінь, бо воно - невмеруще!
Категорія: Новини | Переглядів: 1050 | Додав: Organizator | Теги: Кагляк В.П., Шевченківські дні в школі, Т.Шевченко, виховні заходи, КЗШ № 89 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Друзі сайту
Хмаринка тегів

School89 © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz